Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Marketing of Google AdWords

Last quarter, a group of classmates and me worked on a dossier for the Marketing of Google AdWords. Of one my groupmates, Hadi Asghari, has posted the assignment on his blog. We had lots of fun working on this assignment and gained useful insights into the marketing of online advertising services.

Hopefully I can improve my grade for this course in the re-exam of FPR this coming Wednesday (wish me luck!)…

Powered by ScribeFire.

Be Sociable, Share!